ДА! МОЖЕМ ДА РЕШИМ ВАШИТЕ ПРОБЛЕМИ!ПРОСТО ИЗБЕРЕТЕ № 1!

36

Александър Александров Василев е на 24 години е представител на ПК „Екогласност”,106  в бюлетина № 1 на БСП за България в 31 ЯМИР

Александър Василев  е дипломант в Университета за Архитектура,  Строителство и Геодезия, специалност „Архитектура“. Негови лични каузи  са опазването на природата и околната среда, новото възраждане и моденизиране на традиционни за страната ни отрасли чрез внедряване на нови технологии. Активно участва в акции по залесяване, подръжка и опазване на българските гори. Неговото хоби е реконструкция на старинни сгради и преосмисляне на тяхното функционално предназначение впоследствие. Не е семеен.

„На моята възраст човек има много  мечти ,но най-важната от тях е да остана в България,да стана добър архитект и  да построя много красиви и функционални сгради, които да оформят облика на една модерна държава ,каквато искам да бъде моята родина. Искам да бъда част от движението ,което защитава прекрасната ни природа.Като бивш асматик лично съм се убедил колко  важно е това. Като човек  с позиция оценявам ,че тоталното замърсяване на река Тунджа ще доведе  до множество проблеми в нашата област . С  удоволствие бих се включил във всяка инициатива ,която преследва тези цели. И искам да бъда полезен сега и винаги.” е позицията на Александър ВасилевОбещано от БСП за България: Можем да увеличим бюджета за популяризиране на България като туристическа дестинация.